Τρόποι Για Να Εξοικονομήσετε Χρήματα Από Την Ασφάλεια

Οι καταναλωτές αντισταθμίζουν τις αυξανόμενες τιμές βενζίνης και τα άλλα λειτουργικά έξοδα των οχημάτων, αξιοποιώντας τα χαμηλότερα ποσοστά αυτόματης ασφάλισης, σύμφωνα με τους κορυφαίους ασφαλιστές.

Το πρώτο βήμα είναι να προσδιορίσετε τις ανάγκες σας σε ασφάλειες αυτοκινήτου τιμές. Εάν είστε ιδιώτης, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές με βάση το προσωπικό ιστορικό οδήγησης και την κάλυψη ιδιοκτησίας. Εάν είστε κάτοχος επιχείρησης, μπορείτε επίσης να συγκρίνετε τιμές ανάλογα με τον τύπο της επιχείρησής σας.

Μόλις εντοπιστούν οι ανάγκες σας, υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορούν να ληφθούν τα ποσοστά ασφάλισης αυτοκινήτου: μέσω ιστότοπων ή μεσιτικών εταιρειών. αναζήτηση στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας όρους αναζήτησης λέξεων-κλειδιών ή επικοινωνώντας με έναν αντιπρόσωπο από την προηγούμενη εταιρεία σας (εάν υπάρχει).

Τα έξοδα και οι κανονισμοί αυτοματοποιημένων πολιτικών διαφέρουν σημαντικά από κράτος σε κράτος, αλλά υπάρχουν ορισμένοι τομείς που μπορούν να ελέγξουν και να προσαρμόσουν οι καταναλωτές για να βελτιστοποιήσουν τις τιμές και την ποιότητα.

10 συμβουλές για τη διατήρηση των ποσοστών σας πιο κάτω:

Ελέγξτε την πιστοληπτική αξιολόγηση

Σε όλα τα κράτη εκτός από την Καλιφόρνια και τη Γεωργία, η πιστοληπτική διαβάθμιση ενός ατόμου είναι ένας βασικός παράγοντας που επηρεάζει τα ποσοστά αυτόματων ασφαλίσεων.

Η καλή πίστωση θα ερμηνευτεί από τους ασφαλιστές ως λιγότερο επικίνδυνη. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό οι καταναλωτές να παραγγείλουν αντίγραφα της πιστωτικής τους έκθεσης από όλους τους μεγάλους πιστωτικούς οργανισμούς για να εξασφαλίσουν την ακρίβεια και να διορθώσουν τυχόν ανακριβείς υπονοούμενους βαθμούς, όπως καθυστερημένες ή χαμένες πληρωμές, πιστωτικές δόσεις, χρεωκοπία, αποκλεισμό κλπ.

Τρόποι Για Να Εξοικονομήσετε Χρήματα

Ελέγξτε την αναφορά αυτοκινήτου

Όπως και οι πιστωτικές αναφορές, τα κρατικά αρχεία οδήγησης ενδέχεται να περιλαμβάνουν ανακριβή δεδομένα σχετικά με τα προσωπικά αρχεία οδήγησης, τα οποία λαμβάνονται σοβαρά υπόψη κατά την έκδοση αντίστοιχων επιτοκίων ατομικών και οικογενειακών αυτοκινήτων.

Επιπλέον, τα εισιτήρια, η πιστωτική σχολή κυκλοφορίας και το σφάλμα ατυχήματος μερικές φορές δεν αντικατοπτρίζονται με ακρίβεια στα κρατικά δεδομένα, κοστίζοντας εκατοντάδες ή και χιλιάδες δολάρια για τους καταναλωτές.

Οι οδηγοί θα πρέπει να αναφέρουν σφάλματα τόσο στο κρατικό τμήμα μηχανοκίνητων οχημάτων όσο και στον ασφαλιστή τους.

Αναφορές διπλού ελέγχου ατυχημάτων

Οι τοπικές εκθέσεις επιβολής του νόμου και των ασφαλιστικών ατυχημάτων περιλαμβάνουν περιστασιακά σφάλματα που θα οδηγήσουν σε υψηλότερο ποσοστό. Οι αναφορές σε ατυχήματα είναι ξεχωριστές από τις εγγραφές των οχημάτων. Οι εκθέσεις ατυχημάτων επηρεάζουν τις αποφάσεις και τα ποσοστά των ασφαλιστών σε αθροιστική βάση, ιδίως εάν ο οδηγός έχει εισιτήρια ή ατυχήματα στο δρόμο.

Ποτέ μην αφήνετε την κάλυψη να ακυρωθεί και να αναθεωρήσετε τα υποτιμητικά

Η διατήρηση της κάλυψης χωρίς καθυστέρηση συνεπάγεται σημαντική διαφορά στα επιτόκια. Ξεχωριστά, ενώ τα εκπεστέα ποσά αρχικά εξοικονομούν τους οδηγούς σε περίπτωση γρήγορης διεκδίκησης, κοστίζουν περισσότερο οι καταναλωτές μακροπρόθεσμα λόγω υψηλότερων ασφαλίστρων. Οι οδηγοί σχεδόν πάντα εξοικονομούν ασφάλιστρα με υψηλότερες αμοιβές ύψους $ 500 ή $ 1.000.

Αναζητήστε τιμολόγια

Εκτός από τις εκπτώσεις πολλαπλών οχημάτων, οι καταναλωτές συχνά εξοικονομούν ουσιαστικά με τη συσκευασία όλων των ασφαλιστηρίων συμβολαίων τους, συμπεριλαμβανομένης της αυτοκινητιστικής, οικιακής και προσωπικής ευθύνης μαζί με μία εταιρεία.

Μην χάσετε τις εκπτώσεις καλών σπουδαστών και ώριμων οδηγών

Οι περισσότεροι καταναλωτές γνωρίζουν ότι ασφαλείς οδηγοί ανταμείβονται από τους ασφαλιστές, αλλά είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι η πολιτική σας προσφέρει μια καλή έκπτωση οδηγού.

Οι περισσότεροι ασφαλιστές μειώνουν τα ποσοστά για τους ώριμους οδηγούς (55 ετών και άνω) και για τους φοιτητές που φέρουν ένα βαθμό 3,0 βαθμών μέση ή καλύτερη. Μερικοί μεταφορείς δίνουν περισσότερη πίστωση σε αυτά τα σημεία από άλλες, επομένως αγοράστε το.

Πάρτε ένα μάθημα ασφάλειας οδήγησης

Πολλοί ασφαλιστές θα μειώσουν τα ποσοστά για τους οδηγούς που λαμβάνουν μια εγκεκριμένη πορεία ασφάλειας της οδήγησης. Βεβαιωθείτε ότι έχετε εγγραφεί για ένα μάθημα αναγνωρισμένο από τον μεταφορέα σας, το οποίο όχι μόνο θα μειώσει τα ποσοστά σας αλλά πιθανόν θα εξοικονομήσει πρόστιμα εισιτηρίων και θα μειώσει τον κίνδυνο σωματικών τραυματισμών στο δρόμο.

Μην ξεχάσετε την πιστωτική πίστωση αυτοκινήτων

Πολλοί μεταφορείς αυτοκινήτων μειώνουν τα ασφάλιστρα αν έχετε πισίνα στο γραφείο, ειδικά εάν οδηγείτε περισσότερα από 10 μίλια με ταξίδι. Επιπλέον, θα εξοικονομήσετε σημαντικά τις αυξανόμενες τιμές στην αντλία και θα δώσετε ένα χέρι στη Μητέρα Φύση.

Σε μια συγκλονιστική ιστορία επιβίωσης, ένας άνδρας επιβιώνει από σοβαρό τροχαίο ατύχημα χάρη σε ένα μαγικό φυλαχτό. Αυτό το εξαιρετικό γεγονός φέρνει στην επιφάνεια τη σημασία της οδικής ασφάλειας και την ανάγκη για υπεύθυνη οδήγηση. Η δύναμη της πίστης και η ενσυναίσθηση προς τους συνανθρώπους μας είναι ζωτικής σημασίας, όπως και η αναγνώριση ότι η ασφάλεια στο δρόμο είναι μια συλλογική ευθύνη.

Χρήματα Από Την Ασφάλεια Αυτοκινήτου

Ελέγξτε Τιμές πριν αγοράσετε ένα νέο αυτοκίνητο.

Τα ποσοστά ασφάλισης διαφέρουν σημαντικά από το αυτοκίνητο στο αυτοκίνητο. Συχνά τα ακριβά οχήματα μπορούν να προσθέσουν $ 50 – $ 100 το μήνα σε ασφάλιστρα.

Ο τύπος του οχήματος, το μέγεθος του κινητήρα (που θα πληρώσετε για το συγκεκριμένο turbo), τα έξοδα ανταλλακτικών και οι δοκιμές ασφάλειας είναι όλα ενσωματωμένα στα ασφάλιστρα. Τα αθλήματα και τα SUV γενικά είναι πιο ακριβά για την ασφάλιση. Οι αγοραστές συχνά δεν συνειδητοποιούν τις μεγάλες διαφορές επιτοκίων μέχρι να απομακρυνθούν από την παρτίδα.

Πάρτε πίστωση για τις λειτουργίες ασφαλείας

Οι οδηγοί θα πρέπει να σιγουρευτούν ότι λαμβάνουν χαμηλότερες τιμές για τα χαρακτηριστικά ασφαλείας όπως αερόσακοι και αντι-μπλοκαρίσματα. Οι συσκευές που αποτρέπουν την κλοπή, όπως συστήματα συναγερμού ή συσκευές που απενεργοποιούν ή παρακολουθούν οχήματα όπως το LoJack, μπορούν επίσης να τύχουν εκπτώσεων.

Ορισμένες εταιρείες παραιτούνται ακόμη και από τις εκπτώσεις, αν το αυτοκίνητο έχει υποστεί βλάβη όταν κλαπεί, αλλά ανακτάται χρησιμοποιώντας μια συσκευή παρακολούθησης.