12 Τρόποι Για Να Γλιτώσετε Χρήματα Παρκάροντας Πριν Την Απογείωση

Οι εξωτερικοί χώροι πάρκινγκ του αεροδρομίου συνήθως είναι καλύτερες επιλογές για τους ταξιδιώτες. Συχνά αποδεικνύονται φθηνότεροι από ό,τι οι χώροι στάθμευσης τους οποίους διαχειρίζονται τα αεροδρόμια και οι online εκπτώσεις κάνουν την επιλογή αυτή ακόμα πιο ελκυστική.

Χρήματα

Τα πάρκινγκ αυτοκινήτου πάντα αντιμετωπίζουν ανταγωνισμό και έτσι είναι εύκολο για όσους γνωρίζουν να εξοικονομήσουν χρήματα. Τις περισσότερες φορές δεν χρειάζεται να υποχωρήσετε στην ποιότητα των υπηρεσιών, ενώ κάνετε μια φθηνότερη επιλογή.

Η φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθεί, αλλά αξίζει τον κόπο. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος της ασφάλισης αυτοκινήτων. Το πιο σημαντικό είναι το ιστορικό οδήγησης.

Ο τύπος αυτοκινήτου που οδηγείτε έχει επίσης σημαντικό αντίκτυπο στα ασφάλιστρά σας. Ένα πολυτελές sedan θα κοστίσει περισσότερο από ένα ελαφρύ σπορ αυτοκίνητο ή ένα παλιό μοντέλο φορτηγού, για παράδειγμα. Θα πρέπει να λάβετε υπόψη αυτούς τους παράγοντες όταν ψωνίζετε για φθηνά ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτοκινήτων, καθώς μπορούν να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες δολάρια το χρόνο.

Δείτε πώς θα κερδίσετε χρήματα με έξυπνο και εύκολο τρόπο:

 1. Γνωρίζετε τις προσφορές. Καθώς ο αγώνας για την επιτυχία γίνεται έντονος, όλες οι ιστοσελίδες τρέχουν ελκυστικές προσφορές δίνοντας κουπόνια ή προσφορές μόνο για το διαδίκτυο. Πολλοί προσφέρουν ένα ηλεκτρονικό κουπόνι που δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να πάρει ένα δωρεάν ημερήσιο πάρκινγκ σε επιλεγμένους χώρους στάθμευσης. Αυτό σημαίνει εξοικονόμηση €18 περίπου. Άλλες προσφορές προσφέρουν μια μέρα δωρεάν αν σταθμεύσετε για δύο ημέρες ή 50% έκπτωση στην πρώτη ημέρα στάθμευσης.
 2. Εάν είστε συχνός χρήστης χώρων στάθμευσης ελέγξτε για προσφορές όπου ένας φορέας στάθμευσης με σημαντική παρουσία κοντά σε αεροδρόμια που χρησιμοποιείτε προσφέρει μια έκπτωση 50% εάν αγοράσετε συγκεκριμένο αριθμό κουπονιών στάθμευσης online ή τηλεφωνικά χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα.
 3. Πολλοί χώροι στάθμευσης έχουν διαφορετική τιμή για διαφορετικές θέσεις στάθμευσης. Ελέγξτε τα είδη στάθμευσης και τις διαφορές των τιμών. Θα μπορούσατε να εξοικονομήσετε μέχρι και €55 για ένα πάρκινγκ επτά ημερών.
 4. Ζητήστε τιμές ανάλογα με τη διάρκεια διαμονής. Οι τιμές ποικίλλουν οπότε εάν πρόκειται να χρειαστείτε το πάρκινγκ για μια εβδομάδα τότε μπορεί να πάρετε μια υψηλότερη έκπτωση από ότι στην προσφορά για ημερήσια τιμή.
 5. Υπάρχουν προγράμματα για συχνούς χρήστες όπου προσφέρονται πολλές εγκαταστάσεις σε επαναλαμβανόμενους πελάτες. Παρόμοια με τα προγράμματα συχνών πτήσεων.
 6. Μάθετε αν οι χώροι που χρησιμοποιείτε προσφέρουν ειδικές εκπτώσεις στα μέλη του AARP, AAA ή άλλων παρόμοιων οργανισμών. Στην πραγματικότητα, τα μέλη της ΑΑΑ εξοικονομούν 10-20% στο χώρο στάθμευσης. Ορισμένοι ιστότοποι προσφέρουν ακόμη και την υπηρεσία παραλαβής και παράδοσης του αυτοκινήτου σας από το τερματικό σταθμό του αεροδρομίου.
 7. Κάντε μια καλή έρευνα συγκρίνοντας τους παρόχους, τα ποσοστά προσφορών, καθώς και τις εγκαταστάσεις που χρειάζεστε για να σταθμεύσετε. Εάν είστε έξυπνοι, μπορείτε να πάρετε περισσότερα ξοδεύοντας λιγότερα.
 8. Πριν ταξιδέψετε, χρησιμοποιήστε το διαδίκτυο για να ελέγξετε τις ημερήσιες και εβδομαδιαίες προσφορές στάθμευσης. Υπάρχουν δωρεάν ημέρες, μειωμένες εβδομαδιαίες τιμές και εγγυημένα ποσοστά προσφορών σε διάφορες χρονικές στιγμές. Μπορείτε να επωφεληθείτε από τις προσφορές πραγματοποιώντας online κράτηση ή εκτυπώνοντας τη σελίδα με έναν κωδικό και παρουσιάζοντάς την στο ταμείο στο χώρο στάθμευσης.
 9. Παρακολουθήστε τις προσφορές ειδικά σε περιόδους διακοπών. Πολλοί χώροι δέχονται κουπόνια και δίνουν εκπτώσεις που προσφέρονται από καταναλωτικά προϊόντα
 10. Συχνά η κράτηση πάρκινγκ από πριν μπορεί να σας εξοικονομήσει έως και 60% περισσότερα.
 11. Τα ξενοδοχεία συχνά προσφέρουν ειδικές παροχές για πάρκινγκ, οπότε χρησιμοποιήστε την πρόσθετη εγκατάσταση που προσφέρεται από το ξενοδοχείο που σκοπεύετε να διαμείνετε.
 12. Ορισμένοι ταξιδιωτικοί πράκτορες που κάνουν κράτηση αεροπορικών εισιτηρίων προσφέρουν συμβουλές ή κουπόνια για στάθμευση στο σημείο εξόδου και εισόδου. Ρωτήστε τον πράκτορα όταν κλείνετε την πτήση σας.

Η εξωτερική στάθμευση δεν είναι μόνο γρήγορη και βολική αλλά μπορεί να είναι επίσης και πιο οικονομική. Δείτε εδώ ποια είναι η καλύτερη επιλογή για πάρκινγκ στο Ελ. Βενιζέλος!