Τί Να Προσέξετε Πριν Οδηγήσετε Στις Ηνωμένες Πολιτείες

Λοιπόν, τι θα μπορούσε ενδεχομένως να προκαλεί περισσότερο ύπνο από την ανάγνωση (ή τη σύνταξη) ενός άρθρου 650 λέξεων για την ασφάλιση αυτοκινήτων; 

Έπειτα από μια σημαντική εγκεφαλική απειλή, έχω μια πιθανότητα: βλέποντας τις πετσέτες στεγνές. Ωστόσο, εάν οδηγείτε αυτοκίνητο στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο νόμος απαιτεί να έχετε το δίκαιο μερίδιο της ασφάλισης αυτοκινήτων. 

Η σύγκριση ασφαλειών στο διαδίκτυο είναι μια καλή ιδέα – σας παρέχει την κάλυψη που χρειάζεστε και μερικές φορές είναι ακόμη φθηνότερη από αυτήν που χρεώνει ο τρέχων ασφαλιστής σας.

Το κόλπο είναι να βεβαιωθείτε ότι η εταιρεία ασφάλισης αυτοκινήτων σας είναι αξιόπιστη και θα παρέχει την κάλυψη που χρειάζεστε χωρίς να μπερδευτείτε με γραφειοκρατική γραφειοκρατία.

Αυτό το άρθρο, ειδικότερα αφορά μια πτυχή της ασφαλιστικής κάλυψης αυτοκινήτων: κάλυψη γυαλιού. Για να γίνει μια πιο εύκολη απόφαση, υπάρχουν πολλές ασφαλιστικές εταιρείες στο Διαδίκτυο που προσφέρουν αυτά τα συμβόλαια και συνήθως σε φθηνότερες τιμές.

Ορισμένες από αυτές τις εταιρείες προσφέρουν ακόμη και αυτοκίνητα με χαμηλή απόσταση σε μίλια ή δωρεάν αυτοκίνητα αντικατάστασης, εάν το όχημα έχει συντριβεί σε ατύχημα.

Ο σκοπός αυτής της σελίδας πληροφοριών δεν είναι να περιηγηθείτε στο πλήθος των επιλογών, των αναβατών ή των εταιρειών ασφάλισης αυτοκινήτων. Εάν δεν ξέρετε αν θέλετε “καλά χέρια” ή μια σαύρα που μιλάτε, θα πρέπει να σκάψετε βαθύτερα στους ιστότοπους που αυτές οι εταιρείες ξοδεύουν πολλά χρήματα για να δελεάσουν την προστασία σας. Ή θα μπορούσατε να διερευνήσετε το να κάνετε τον εαυτό σας έναν αξιόπιστο ασφαλιστικό πράκτορα να ενεργεί για λογαριασμό σας. 

Οι ασφαλιστικοί πράκτορες είναι άτομα που πιστεύουν ότι η ασφάλιση είναι διασκεδαστική και, ως εκ τούτου, μπορεί να εμπιστευτεί την απάντηση με ακρίβεια σε ασφαλιστικές ερωτήσεις. 

Το σημείο αυτού του άρθρου είναι να ασχοληθεί με μία μόνο πτυχή της ασφαλιστικής κάλυψης αυτοκινήτων, δηλαδή την προαναφερθείσα κάλυψη από γυαλί. 

Πρέπει Να Το Έχετε; Πρέπει Να Το Παραλείψετε;

Στις περισσότερες περιπτώσεις, ένας αναβάτης υαλοπινάκων μπορεί να προστεθεί στην πολιτική σας σχετικά φθηνά – ανάλογα με την περίπτωσή σας, μπορεί να είναι λιγότερο από 10 $ ανά μήνα. Λαμβάνοντας υπόψη το κόστος της αντικατάστασης γυαλιού (μόνο ένα παρμπρίζ θα μπορούσε να κοστίσει πάνω από 200 $ για αντικατάσταση), θα μπορούσε να είναι μια σοφή επένδυση

Πριν όμως λάβετε ασφαλιστικές αποφάσεις, πρέπει πρώτα να αξιολογήσετε την κατάστασή σας. Πόση οδήγηση κάνετε; Υπό ποιες προϋποθέσεις; Σε τι είδους δρόμους;

Ας εξετάσουμε αυτές τις ερωτήσεις ξεχωριστά.

1. Πόση οδήγηση κάνετε;

Εάν οδηγείτε συνήθως 3,5 μίλια την Κυριακή για να παρευρεθείτε στην εκκλησία και παρκάρετε το όχημά σας σε ένα περιβαλλοντικά ελεγχόμενο γκαράζ την υπόλοιπη εβδομάδα, ίσως να μην χρειάζεστε κάλυψη από γυαλί. 

Ωστόσο, εάν οδηγείτε καθημερινά και εάν η οδήγησή σας είναι για μεγάλο χρονικό διάστημα, οι πιθανότητες για ένα κατεστραμμένο παρμπρίζ λόγω συντρίμμια του δρόμου, πετώντας σκουπίδια από περαστικούς οδηγούς ή περιστασιακά παραπλανημένο περιστέρι, είναι στατιστικά υψηλότερες. Υπολογίστε τα εβδομαδιαία, μηνιαία και ετήσια χιλιόμετρα για να σας βοηθήσουμε να πάρετε μια ιδέα για το πόσο χρόνο ξοδεύετε πραγματικά στο δρόμο. Μπορεί να εκπλαγείτε με τα αποτελέσματα που βρίσκετε.

2. Υπό ποιες συνθήκες οδηγείτε;

Οδηγείτε σε αντίξοες καιρικές συνθήκες; Θυελλώδεις ή θυελλώδεις συνθήκες αυξάνουν τις πιθανότητες να μπουν τα μπάζα στο αυτοκίνητό σας και ο καιρός που καταψύχει καθιστά τα παράθυρά σας πιο ευαίσθητα σε ζημιές κάνοντάς τα πιο εύθραυστα.

3. Τι είδους δρόμους οδηγείτε;

Εάν οδηγείτε σε μη ασφαλτοστρωμένους δρόμους, αυξάνονται οι πιθανότητες να πιάσετε μια πέτρα από ένα άλλο όχημα. Επίσης, εάν ταξιδεύετε σε αυτοκινητόδρομους ή αυτοκινητόδρομους, αυξάνετε τις πιθανότητες πρόκλησης ζημιάς από φορτηγά μεγάλων αποστάσεων ή κατασκευαστικά οχήματα που πέφτουν συχνά κομμάτια από πράγματα καθώς περνούν. Επιπλέον, ο υψηλότερος ρυθμός ταχύτητάς σας σημαίνει ότι οτιδήποτε χτυπά το παρμπρίζ σας συγκρούεται με αυτόν με υψηλότερο ρυθμό ταχύτητας.

Υποθέτω λοιπόν ότι λέτε ότι η ασφαλιστική κάλυψη αυτοκινήτων πρέπει να περιλαμβάνει κάλυψη από γυαλί.

Δεν είμαι πράκτορας ασφάλισης αυτοκινήτων. Δεν εργάζομαι για καμία εταιρεία ασφάλισης αυτοκινήτων. Δεν παίζω καν ασφαλιστικό πράκτορα στην τηλεόραση. 

Οι πληροφορίες που παρουσιάζονται εδώ είναι για να σας βοηθήσουν να λάβετε τη δική σας απόφαση – να σας παρέχουμε τις απόψεις για την ασφάλιση αυτοκινήτων αυτού του συγγραφέα και ορισμένα τρόφιμα για σκέψη. 

Θα πω, ωστόσο, ότι έχω κάλυψη από γυαλί και μου επέτρεψε να αντικαταστήσω αρκετά παρμπρίζ τα τελευταία τρία χρόνια. Και αυτό, ο φίλος μου, χτυπά το μυαλό από την οδήγηση φορώντας γυαλιά και κασκόλ σαν ένα άλογο WWI.

Σχετικά Με Τα Ηλεκτρικά Αυτοκίνητα Στην Αμερική

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα έχουν γίνει μια δημοφιλής επιλογή για όσους θέλουν να μειώσουν το αποτύπωμα άνθρακα. Αλλά πόσο ηλεκτρικό ρεύμα χρειάζεται για να φορτίσει ένα Tesla;

Αυτό είναι ένα σημαντικό ερώτημα που πολλοί υποψήφιοι αγοραστές πρέπει να εξετάσουν πριν προχωρήσουν σε ηλεκτρικά οχήματα. Ευτυχώς, δεν χρειάζεται πολύ ηλεκτρικό ρεύμα για να φορτίσεις ένα Tesla.

Με τον σωστό χρόνο φόρτισης και την αποτελεσματική χρήση της ισχύος, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο είναι πάντα έτοιμο για το επόμενο ταξίδι σας στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.