Βρείτε Κρυφές Χρεώσεις Και Επωφεληθείτε Από Τρέχουσες Μειώσεις

Είτε ψάχνετε για ασφάλιση αυτοκινήτων στην Ελλάδα, την Ευρώπη ή κάπου αλλού, η εύρεση έκπτωσης ασφάλισης αυτοκινήτων μπορεί να σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να λάβετε διαδικτυακές προσφορές αυτόματης ασφάλισης.

Όταν πρόκειται για αγορά αυτοκινήτου, η σύγκριση ασφαλειών αυτοκινήτου είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι ασφαλιστηρίων συμβολαίων αυτοκινήτων για διαφορετικά άτομα και για διαφορετικούς λόγους.

Οι πλουσιότεροι άνθρωποι μπορούν να πληρώσουν πολλά χρήματα στο αυτοκίνητο και να έχουν πολιτικές υψηλού επιπέδου με μεγαλύτερη κάλυψη. Από την άλλη πλευρά, οι άνθρωποι με χαμηλό εισόδημα αγοράζουν συχνά φθηνότερα αυτοκίνητα με περιορισμένο ασφαλιστικό πρόγραμμα ή καθόλου κάλυψη. Γενικά ξοδεύουν λιγότερα χρήματα επειδή δεν θέλουν να ξοδέψουν πάρα πολύ στο όχημά τους σε περίπτωση ατυχήματος.

Πώς Καθορίζεται Το Ύψος Των Ασφαλίστρων;

Η ασφαλιστική εταιρεία θα λάβει υπόψη το ιστορικό οδήγησης ενός οδηγού, τον τύπο του αυτοκινήτου που οδηγεί, τον τόπο διαμονής του και το πιστωτικό του ιστορικό.

Το μητρώο οδήγησης θα ελεγχθεί για πόντους στο δίπλωμα και ατυχήματα. Ο τύπος του αυτοκινήτου που οδηγείται θα ληφθεί επίσης υπόψη επειδή ορισμένα αυτοκίνητα είναι πιο ακριβά στην επισκευή από άλλα. Το πού μένει ο οδηγός θα επηρεάσει επίσης τις τιμές τους, επειδή ορισμένες πολιτείες έχουν αυστηρότερους κανονισμούς από άλλες. Τέλος, θα εξεταστεί το πιστωτικό ιστορικό του οδηγού για να διαπιστωθεί εάν είναι πιθανό να υποβάλουν αξίωση για ασφάλιση για να πάρουν χρήματα πίσω από την εταιρεία ή απλώς από αμέλεια.

Εάν θέλετε χαμηλότερο επιτόκιο στην ασφάλιση του αυτοκινήτου σας, τότε βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε παραβιάσεις στην άδειά σας και διατηρήστε καλή πίστωση, ώστε να μπορείτε να έχετε εκπτώσεις στα ασφάλιστρά σας.

Η εύρεση αυτόματης ασφάλισης έκπτωσης είναι πραγματικά πολύ απλή αν χρησιμοποιείτε τα διαδικτυακά εργαλεία που είναι διαθέσιμα σε εσάς. Υπάρχουν πολλές ασφαλιστικές εταιρείες που θα σας προσφέρουν online ασφαλιστικές προσφορές και στη συνέχεια θα σας επιτρέψουν να αγοράσετε την ασφάλειά σας απευθείας από την καρέκλα του υπολογιστή σας.

Αυτό που θέλετε να είστε σίγουροι είναι να λάβετε πολλά αποσπάσματα. Πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι συγκρίνετε σαν κάλυψη. Διαβάστε όλες τις κρυφές ρήτρες και λάβετε όλες τις λεπτομέρειες για να βεβαιωθείτε ότι συγκρίνετε την ίδια κάλυψη. Συνιστούμε να λάβετε τουλάχιστον 10 προσφορές.

Η αγορά online ασφάλισης μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα. Δεν υπάρχει πλέον χαμένος χρόνος καθυστερημένος στο τηλέφωνο, ή οδήγηση γύρω από την πόλη από τη μία ασφαλιστική εταιρεία στην άλλη, και στη συνέχεια περιμένω να δω έναν πράκτορα. Τώρα μπορείτε να ολοκληρώσετε όλα αυτά με μερικά κλικ του ποντικιού.

Επωφεληθείτε Από Τρέχουσες Μειώσεις

Μπορείτε επίσης να εξοικονομήσετε έως και 40% μέσω διαδικτυακών αγορών. Η ασφαλιστική βιομηχανία είναι πολύ ανταγωνιστική και με την έλευση των online ασφαλιστικών αγορών έχει γίνει ακόμη πιο ανταγωνιστική.

Σε ιστότοπους ίσως χρειαστεί να περιμένετε έως και 24 ώρες για να λάβετε ξανά την προσφορά, αλλά αυτό δεν είναι καθόλου κακό. Θυμηθείτε να είστε ειλικρινείς στις αιτήσεις προσφοράς.

Οι ασφαλιστικές εταιρείες θα επικυρώσουν τις πληροφορίες που θα παράσχετε, οπότε αν πείτε λίγα λευκά ψέματα και λάβετε μια καλύτερη τιμή, θα την αφαιρέσουν από αργότερα ή χειρότερα αλλά θα ακυρώσουν την ασφάλειά σας.

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να λάβετε έκπτωση. Ένα καθαρό ρεκόρ οδήγησης, χωρίς εισιτήρια, κανένα ατύχημα, η ηλικία σας, οι οδηγοί άνω των 50 συχνά λαμβάνουν μια επιπλέον έκπτωση.

Ο τύπος κάλυψης που επιλέγετε μπορεί επίσης να σας κερδίσει μεγαλύτερη έκπτωση. Για παράδειγμα, όσο υψηλότερη είναι η έκπτωση τόσο μεγαλύτερη είναι η έκπτωση. Διαφορετικοί τύποι οχημάτων θα κερδίσουν επίσης μεγαλύτερες εκπτώσεις. Όσο περισσότερα χαρακτηριστικά ασφαλείας το όχημά σας έχει τόσο μεγαλύτερη έκπτωση που θα κερδίσει. Επίσης όσο λιγότερη οδήγηση κάνετε τόσο μεγαλύτερη έκπτωση θα κερδίσετε.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την αγορά ασφάλισης, όλα επηρεάζουν τις τιμές σας. Πρέπει να αποφασίσετε ποια κάλυψη χρειάζεστε και πόση από αυτήν χρειάζεστε πριν ζητήσετε προσφορές. Με αυτόν τον τρόπο θα ζητάτε από κάθε ασφαλιστική εταιρεία την ίδια κάλυψη.

Ορισμένες πολιτείες και επαρχίες απαιτούν ελάχιστη κάλυψη, όπως με ασφάλιση αστικής ευθύνης. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε και κατανοείτε ποια κάλυψη απαιτείται από το νόμο και βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει αυτά τα καλύμματα στο αίτημά σας για προσφορές.

Πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες για να αντιμετωπίσετε. Οι μεγάλες εξοικονομήσεις είναι πολύ καλές εάν σε περίπτωση ατυχήματος η ασφαλιστική σας εταιρεία χειριστεί πολύ γρήγορα την απαίτηση. Οι εταιρείες που τραβούν τις απαιτήσεις και παρατείνουν τις πληρωμές δεν αποτελούν συμφωνία!

Λοιπόν, αν η ασφάλειά σας έχει λήξει ή πρόκειται να λήξει σύντομα, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε τον έλεγχο των τιμών και να δείτε τι είδους εκπτώσεις μπορείτε να λάβετε. Το ερώτημα λοιπόν είναι ότι είστε έτοιμοι να εξοικονομήσετε χρήματα;