Τι Να Προσέξετε Πριν Επιλέξετε Υπηρεσία Στάθμευσης Για Το Όχημα Σας

Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε πριν ξεκινήσετε τις διακοπές σας και ας το παραδεχτούμε, το πάρκινγκ στο αεροδρόμιο βρίσκεται αρκετά χαμηλά στη λίστα.

Υπηρεσία Στάθμευσης

Ωστόσο η παραμέλησή του θα μπορούσε να καταλήξει να σας κοστίσει χρόνο, χρήμα και ταλαιπωρία. Διαβάστε τις παρακάτω συμβουλές και η κράτηση χώρου στάθμευσης στο αεροδρόμιο θα γίνει χωρίς κόπο και μπορεί να σας βοηθήσει να γλιτώσετε μερικά από αυτά τα πολύτιμα χρήματα για διακοπές.

1. Κάντε κράτηση νωρίς

Επωφεληθείτε από τις καλύτερες προσφορές! Πολλοί το αφήνουν μέχρι την τελευταία στιγμή και καταλήγουν να πληρώνουν γι’ αυτό. Οι τιμές στάθμευσης στο αεροδρόμιο μπορεί να διαφέρουν μεταξύ προϊόντων και μηνών.

Προσπαθήστε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα, καθώς οι τιμές τείνουν να αυξάνονται όσο γεμίζουν οι χώροι. Εάν κάνετε κράτηση αρκετούς μήνες νωρίτερα, βεβαιωθείτε ότι δεν μπορεί να ακυρωθεί σε περίπτωση τυχόν απρόβλεπτων περιστάσεων.

2. Επιλέξτε το προϊόν που ταιριάζει στις ανάγκες σας

Οι ανάγκες κάθε ατόμου είναι διαφορετικές και είναι ζωτικής σημασίας να επιλέξετε το σωστό προϊόν για να έχετε μια εμπειρία χωρίς άγχος.

Park & Ride – το καλύτερο για χαμηλές τιμές.

Αφού σταθμεύσετε το αυτοκίνητό σας, θα μεταφερθείτε στο αεροδρόμιο με λεωφορείο. Προφανώς, αυτά τα πάρκινγκ αυτοκινήτων είναι λίγο πιο μακριά από τα τερματικά του αεροδρομίου αλλά μπορούν να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα.

Meet & Greet – το καλύτερο για άνεση

Με μια υπηρεσία συνάντησης και χαιρετισμού θα συναντηθείτε στο τερματικό με έναν πλήρως ασφαλισμένο οδηγό από το χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων που συχνά θα σας βοηθήσει να ξεφορτώσετε τις αποσκευές σας πριν οδηγήσει το αυτοκίνητό σας στον ασφαλή χώρο στάθμευσης.

Στην επιστροφή σας θα σας συναντήσει και πάλι έξω από το τερματικό με το αυτοκίνητό σας έτοιμο για το ταξίδι σας πίσω στο σπίτι. Αυτές οι υπηρεσίες κοστίζουν λίγο περισσότερο από τις Park & Ride, αλλά είναι ιδανικές για όσους έχουν νεαρές οικογένειες, βαριές αποσκευές, για τους επαγγελματίες ταξιδιώτες, άτομα με κινητικά προβλήματα ή άτομα που απλά θέλουν να απολαύσουν το ταξίδι τους.

Onsite – το καλύτερο για να είστε πιο κοντά στο αεροδρόμιο.

Το πάρκινγκ του αεροδρομίου πραγματοποιείται συνήθως από το ίδιο το αεροδρόμιο και μπορεί να είναι η πιο ακριβή επιλογή. Το πλεονέκτημα είναι η ευκολία του να έχετε το αυτοκίνητό σας κοντά στον τερματικό σταθμό σας.

3. Ελέγξτε αν το αυτοκίνητό σας είναι ασφαλές στο εξωτερικό

Βεβαιωθείτε ότι ο χώρος στάθμευσης στον οποίο έχετε κάνει κράτηση έχει τη διαπίστευση park mark (στο εξωτερικό). Αυτό δείχνει ότι ο χώρος στάθμευσης έχει επιθεωρηθεί ανεξάρτητα και πληροί όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας.

Όλες οι ιστοσελίδες θα δείχνουν εάν ο χώρος στάθμευσης έχει τη διαπίστευση τοποθετώντας το λογότυπο του σήματος στάθμευσης δίπλα στο προϊόν. Κανείς δεν θέλει να επιστρέψει σπίτι σε μια δυσάρεστη έκπληξη!

4. Ελέγξτε τον χρόνο μεταφοράς

Εάν έχετε επιλέξει μια επιλογή park and ride, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τον εκτιμώμενο χρόνο μεταφοράς στο τερματικό του αεροδρομίου. Οτιδήποτε έως 20 λεπτά θα πρέπει να είναι εντάξει, αλλά πρέπει να γνωρίζετε αν είναι παραπάνω, καθώς αυτό θα πρέπει να ληφθεί υπόψη στο χρόνο ταξιδιού.

Μην κάνετε το λάθος να αφήσετε πολύ λίγο χρόνο και πιθανώς να χάσετε την πτήση σας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ορισμένα προϊόντα στάθμευσης στο αεροδρόμιο λειτουργούν επίσης μια υπηρεσία μεταφοράς προς τον τερματικό σταθμό, αυτό γίνεται κυρίως μόνο στα μεγαλύτερα αεροδρόμια, αλλά είναι πάντα καλή ιδέα να ελέγξετε.

Οι ασφάλειες αυτοκινήτου τιμές μπορεί να ποικίλλουν σημαντικά ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιείτε τη σύγκριση των αγορών σας. Οι ασφαλιστικές εταιρείες είναι πιο πιθανό να σας προσφέρουν έκπτωση εάν είναι η πρώτη φορά που υποβάλλετε αίτηση για κάλυψη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα ποσοστά σας θα είναι πάντα χαμηλότερα τον πρώτο χρόνο. Εάν ψωνίζετε για ασφάλιση αυτοκινήτου και δεν ξέρετε τι να περιμένετε από διαφορετικούς παρόχους, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Τα ποσοστά ασφάλισης ποικίλλουν ανάλογα με διάφορους παράγοντες, όπως το ιστορικό οδήγησης, η ηλικία, το φύλο και η τρέχουσα τοποθεσία. Οι ασφαλιστές χρησιμοποιούν διαφορετικά συστήματα αξιολόγησης, όπως αστέρια και βαθμολογίες που βοηθούν τους καταναλωτές να κατανοήσουν πώς κάθε εταιρεία κατατάσσει παράγοντες κινδύνου για τους πελάτες τους βάσει αλγορίθμων και τύπων.