5 Πολύ Βασικά Σημεία Που Καθορίζουν Την Επιλογή Της Εταιρίας Σας

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί τα έξοδα ασφάλισης αυτοκινήτου διαφέρουν από τη μια εταιρεία στην άλλη;

Σημεία για επιλογή

Αυτό οφείλεται στο διαφορετικό τύπο υπολογιστικών παραγόντων που χρησιμοποιούν οι εταιρείες για να υπολογίσουν το κόστος ασφάλισης.

Με βάση τις απαντήσεις που απαντήσατε στην εταιρεία, θα προσθέσουν ή θα μειώσουν το κόστος πριν φτάσουν σε τελική τιμή για την ασφάλειά σας.

Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό για εσάς να ψωνίσετε πρώτα πριν δεσμευθείτε σε μια συγκεκριμένη εταιρεία ασφάλισης αυτοκινήτων, καθώς διαφορετικές εταιρείες λαμβάνουν μια διαφορετική άποψη των διαφόρων παραγόντων υψηλού κινδύνου.

Το κόστος της ασφάλισης αυτοκινήτου μπορεί να ποικίλλει σε μεγάλο βαθμό ανάλογα με το ποσό κάλυψης και τον τύπο του αυτοκινήτου. Κάντε έλεγχο μέσα από το AutoInsureGuide.com για να βρείτε όλες τις διαθέσιμες επιλογές σας.

Όταν αγοράζετε αυτοκίνητο, θα πρέπει να αγοράσετε ασφάλεια αυτοκινήτου. Η ασφάλιση αυτοκινήτου καλύπτει γενικά ζημιές στο αυτοκίνητό σας σε περίπτωση ατυχήματος ή κλοπής. Σε ορισμένες πολιτείες, εάν είστε νέοι και έχετε καλά αρχεία οδήγησης, ίσως να μην χρειάζεστε καθόλου ασφάλιση. Μπορεί επίσης να επηρεαστεί από την τοποθεσία σας καθώς και από το αρχείο οδήγησης.

Η ασφάλιση αυτοκινήτου τιμολογείται με βάση τον κίνδυνο του οδηγού, τον τύπο του αυτοκινήτου και την απόσταση που διανύθηκε. Ως εκ τούτου, η ασφάλιση αυτοκινήτου τιμολογείται με βάση τρεις μεταβλητές: κίνδυνος οδηγού, τύπος αυτοκινήτου και διανυθείσα απόσταση.

Θα εξετάσουμε ορισμένους από τους παράγοντες που οι ασφαλιστικές εταιρείες αυτοκινήτων λαμβάνουν υπόψη.

1. Έχοντας ένα καθαρό αρχείο οδήγησης

Χωρίς αμφιβολία, το κόστος ασφάλισης αυτοκινήτου θα αυξηθεί αν έχετε καταδικαστεί για καταδίκη οδήγησης. Έτσι, πληρώνει για να είναι ένας ασφαλής οδηγός, ώστε να μην προκύψουν περιττά έξοδα.

2. Προσθήκη επιπλέον οδηγών στην πολιτική

Με την προσθήκη επιπλέον οδηγών στην πολιτική, θα προστεθούν επιπλέον ασφάλιστρα. Επομένως, μην προσθέσετε τους οδηγούς στην πολιτική μόνο και μόνο επειδή νομίζετε ότι αυτό το άτομο μπορεί να χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο στο μέλλον. Εξετάστε προσεκτικά εάν είναι απαραίτητο να προσθέσετε αυτό το πρόσωπο στην πολιτική.

3. Η ηλικία και το φύλο του οδηγού

Αν ο οδηγός είναι κάτω από την ηλικία των 25 ετών, το ποσοστό θα είναι πιθανότατα αρκετά υψηλό. Αυτό οφείλεται στην έλλειψη οδηγικής εμπειρίας. Συνήθως, θα πρέπει να έχετε πάνω από τρία χρόνια οδήγησης για να αναφέρετε χαμηλότερο ποσοστό. Επίσης, ένας άνδρας οδηγός βαθμολογεί υψηλότερα από ένα μόνο θηλυκό. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι άνδρες χαρακτηρίζονται ως υψηλότερος κίνδυνος για τις ασφαλιστικές εταιρείες.

4. Το ιστορικό της πιστωτικής σας αναφοράς

Οι περισσότερες εταιρείες λαμβάνουν υπόψη το πιστωτικό σας ιστορικό. Πληρώνοντας τους λογαριασμούς σας εγκαίρως και διατηρώντας ένα καλό πιστωτικό ιστορικό θα σας επιτρέψει να απολαμβάνετε χαμηλότερο κόστος ασφάλισης αυτοκινήτου.

5. Συναγερμός κατά της κλοπής

Τοποθετήστε ένα ηλεκτρονικό κεντρικό κλείδωμα και συναγερμό στο αυτοκίνητό σας. Η έκπτωση θα μπορούσε να δοθεί από τις ασφαλιστικές εταιρείες όταν έχετε εγκατεστημένες αντικλεπτικές συσκευές στο αυτοκίνητό σας.