4 Συμβουλές Για Να Παρκάρετε Φθηνά Το Αυτοκίνητο Σας Στο Αεροδρόμιο

Έχετε κουραστεί από το ακριβό πάρκινγκ αυτοκινήτων στα αεροδρόμια; Σας δίνουμε τέσσερις πολύτιμες συμβουλές για να μειώσετε το κόστος και τον χρόνο εύρεσης της καλύτερης λύσης!

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την αγορά ασφάλισης αυτοκινήτων είναι το ποσό που πρέπει να πληρώνετε για αυτό. Επιπλέον, ίσως θελήσετε να λάβετε φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου, καθώς υπάρχουν ορισμένες επιλογές που θα μπορούσαν να βελτιώσουν την προστασία σας.

Όταν ψωνίζετε για ένα νέο αυτοκίνητο, μπορεί να εξετάζετε ορισμένες δυνατότητες που είναι πιο προσιτές από άλλες, όπως εάν το αυτοκίνητο διαθέτει κλιματισμό ή εάν διαθέτει σύστημα πλοήγησης. Είναι σημαντικό να σκεφτείτε τις προτεραιότητές σας και τι θα χρησιμοποιείτε συχνότερα κατά τη σύγκριση διαφορετικών μοντέλων και μοντέλων αυτοκινήτων πριν επιλέξετε ένα.

Μόλις μειώσετε λίγο τις επιλογές σας ανάλογα με το εύρος τιμών και τα χαρακτηριστικά, ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε τις αγορές σας για την καλύτερη δυνατή συμφωνία για την ασφάλιση αυτοκινήτων.

4 Συμβουλές Για Να Παρκάρετε Φθηνά

Λίγα πράγματα είναι χειρότερα για όσους ταξιδεύουν με μικρό προϋπολογισμό, από αυτά τα κρυφά έξοδα που μαζεύονται σιγά σιγά στο budget των διακοπών σας. Ξέρετε, εκείνα που δεν είχαν προϋπολογιστεί, που σημαίνει ότι καταλήγετε να ξοδεύετε πολύ περισσότερα από όσα είχατε σχεδιάσει.

Αυτό που είναι ακόμη πιο ενοχλητικό είναι όταν αυτά τα έξοδα δεν είναι καν πραγματικά μέρος των διακοπών σας. Μιλώ για όλα αυτά τα μικρά μη καταγεγραμμένα έξοδα, όπως τα τέλη κράτησης, οι κρατήσεις θέσεων και οι χρεώσεις των πιστωτικών καρτών, που προστίθενται γρήγορα.

Και ένας από τους χειρότερους ενόχους όλων… οι χώροι στάθμευσης αυτοκινήτων του αεροδρομίου!

Χωρίς να είναι καν ένα μέρος της κύριας ταξιδιωτικής εμπειρίας σας, τα κόστη για πάρκινγκ στο αεροδρόμιο μπορεί να είναι γελοία υψηλά, θέτοντας μια μεγάλη και περιττή τρύπα στον προϋπολογισμό των διακοπών σας προτού ακόμα φτάσετε στην πτήση σας!

Αλλά μην ανησυχείτε, μια μικρή έρευνα μπορεί να καταφέρει πολλά και υπάρχουν πολλοί τρόποι για να μειώσετε ή και να εξαλείψετε αυτά τα κόστη. Αυτό σημαίνει ότι θα ξοδεύετε λιγότερα στα περιττά τέλη στάθμευσης και θα έχετε περισσότερα για να περάσετε στο ταξίδι σας!

1. Παρκάρετε σε Έναν Χώρο Εκτός του Αεροδρομίου

Αντί να ψάχνετε να παρκάρετε στον ίδιο τον χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων του αεροδρομίου, γιατί να μην ξοδέψετε λίγο χρόνο για να ψάξετε ιδιωτικούς, εξωτερικούς χώρους κοντά στο αεροδρόμιο που προσφέρουν χώρο στάθμευσης;

Παρκάρετε Εκτός του Αεροδρομίου

(Εικόνα από Wikipaidia)

Αυτός μπορεί να είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους τρόπους για να μειώσετε το κόστος στάθμευσης του αυτοκινήτου σας στο αεροδρόμιο, με τα ποσοστά σε εξωτερικούς χώρους να είναι έως και 70% φθηνότερα.

Το άλλο πλεονέκτημα της χρήσης ενός εξωτερικού ιδιωτικού χώρου στάθμευσης είναι ότι μπορείτε να εξασφαλίσετε έναν χώρο (και μια τιμή) με κράτηση εκ των προτέρων, σε αντίθεση με τα περισσότερα πάρκινγκ αεροδρομίων.

Αυτό μπορεί να μειώσει δραματικά το άγχος της ημέρας του ταξιδιού σας!

Φανταστείτε, τέρμα οι φορές που κάνετε γύρους ψάχνοντας μια θέση στο φθηνό χώρο στάθμευσης μόνο και μόνο για να τον βρείτε γεμάτο και να μετρά αντίστροφα ο χρόνος για την πτήση σας. Όχι, όταν κάνετε κράτηση εκ των προτέρων σε εξωτερικό χώρο στάθμευσης, γνωρίζετε ακριβώς πού θα σταθμεύσετε και πόσο θα πληρώσετε.

Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα με τους εξωτερικούς χώρους στάθμευσης είναι ότι οι περισσότερες εταιρείες προσφέρουν δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με δικά τους οχήματα και προσωπικό.

Έτσι, αφού σταθμεύσετε το αυτοκίνητό σας στο αποκλειστικό σημείο του, μπορείτε να χαλαρώσετε παίρνοντας ένα γρήγορο λεωφορείο κατευθείαν για τον προορισμό σας, φτάνοντας χαλαροί και έτοιμοι για την πτήση σας.

Αξίζει επίσης να επισημανθεί ότι οι περισσότεροι εξωτερικοί χώροι στάθμευσης προσφέρουν επίσης καλή ασφάλεια των οχημάτων. Συνήθως στελεχώνονται από συνοδούς ή παρακολουθούνται με κάμερες ασφαλείας 24 ώρες το 24ωρο και καλύπτονται από ασφάλιση, έτσι αυτές οι φτηνότερες εναλλακτικές λύσεις για τη στάθμευση αυτοκινήτων στο αεροδρόμιο προσφέρουν ηρεμία και μεγάλη εξοικονόμηση.

Συμβουλή: Πάντα να συγκρίνετε τις τιμές και τις εκπτώσεις σε διαφορετικά parking αεροδρομίου για να πάρετε την καλύτερη προσφορά. Αξίζει επίσης να διαβάσετε τις κριτικές διαφόρων χώρων για να ελέγξετε τις εμπειρίες των πελατών.

2. Βρείτε ένα Πακέτο Στάθμευσης από Ξενοδοχεία Κοντά Στο Αεροδρομίο

Πρόκειται για μια τέλεια συμβουλή εξοικονόμησης χρημάτων που δεν είχα σκεφτεί ποτέ πριν, γι’ αυτό και είμαι ευτυχής που σας την λέω. Είναι το πακέτο ξενοδοχείου για πάρκινγκ στο Ελ. Βενιζέλος.

Βρείτε ένα Πακέτο Στάθμευσης από Ξενοδοχεία

Απίστευτα πολλά ξενοδοχεία αεροδρομίων προσφέρουν δωρεάν εκτεταμένες προσφορές στάθμευσης σε πελάτες που μένουν σε αυτά έστω και για μια νύχτα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αποφύγετε το κόστος των λογαριασμών στάθμευσης του αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο εντελώς!

Ακόμα καλύτερο είναι το ότι συχνά το κόστος ενός δωματίου για ένα βράδυ (και επομένως και ένα δωρεάν πακέτο στάθμευσης) μπορεί στην πραγματικότητα να είναι φθηνότερο από το κόστος για τη στάθμευση του αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο και μόνο. Αυτή είναι προσφορά!

Αυτό που έχει σημασία εδώ είναι να κάνετε την έρευνά σας.

Θα πρέπει να δείτε την τιμή ενός ξενοδοχείου, να μάθετε πόσο δωρεάν χώρο στάθμευσης προσφέρουν στους πελάτες (συνήθως 7-14 ημέρες) και να την συγκρίνετε με την τιμή του κανονικού τέλους στάθμευσης αυτοκινήτων που θα πληρώνατε διαφορετικά. Σίγουρα αξίζει τον κόπο όμως αυτή η προσπάθεια και μπορεί να είναι ένας εύκολος τρόπος για να πάρετε μια σπουδαία προσφορά.

Τα πακέτα πάρκινγκ των ξενοδοχείων αεροδρομίου είναι μια εξαιρετική επιλογή αν ζείτε μακριά από το αεροδρόμιο ή έχετε μια πολύ πρωινή πτήση. Σε αυτήν την περίπτωση, η χρήση ενός πακέτου στάθμευσης του ξενοδοχείου στο αεροδρόμιο όχι μόνο θα σας εξοικονομήσει χρήματα, αλλά και θα σας παρέχει μια πιο βολική και λιγότερο αγχωτική αρχή στα ταξίδια σας. Ή, αν είναι πιο βολικό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δωμάτιο του ξενοδοχείου στο τέλος του ταξιδιού σας.

Η ασφάλεια είναι ένα ακόμα βασικό χαρακτηριστικό όταν πρόκειται να σταθμεύσετε το αυτοκίνητό σας σε ένα ξενοδοχείο, αντί για ένα αεροδρόμιο.

Τα περισσότερα ξενοδοχεία θα προσφέρουν επίσης δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς στο τερματικό αναχώρησης, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να ξεκινήσετε τις διακοπές σας με στυλ!

Συμβουλή: Ορισμένα ξενοδοχεία έχουν περιορισμένους δωρεάν χώρους στάθμευσης, οπότε αξίζει να κάνετε κράτηση από πριν με αυτή την επιλογή. Μην ανησυχείτε, ωστόσο, οι ακυρώσεις είναι δωρεάν αν αλλάξουν τα σχέδιά σας.

3. Βρείτε Μια Τοπική Προσφορά

Ένας άλλος πολύ καλός τρόπος με τον οποίο μπορείτε να μειώσετε εύκολα τον λογαριασμό σας στο πάρκινγκ αυτοκινήτων του αεροδρομίου είναι να ελέγξετε τυχόν τοπικές ιστοσελίδες με ημερήσιες προσφορές στην περιοχή σας. Υπηρεσίες όπως η EasyAirPark παρέχουν συχνά κουπόνια έκπτωσης για του χώρους στάθμευσης τόσο στο αεροδρόμιο όσο και εξωτερικά, και μερικές φορές σας εξοικονομούν έως και 50%.

Βρείτε Μια Τοπική Προσφορά

Υπάρχουν 2 εύκολοι τρόποι για να πάρετε τέτοιες εκπτώσεις στα χέρια σας.

Είτε εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο τέτοιων ιστοσελίδων, έτσι ώστε να λαμβάνετε τακτικά εκπτώσεις κατευθείαν στα εισερχόμενά σας, είτε επισκεφθείτε τον ίδιο τον ιστότοπο και χρησιμοποιήστε το εργαλείο αναζήτησης. Η αναζήτηση με το όνομα του αεροδρομίου σας, ή λέξεις-κλειδιά όπως το “Airport Parking” είναι βέβαιο ότι θα φέρουν μερικά εξαιρετικά αποτελέσματα.

Η εξοικονόμηση χρημάτων και χρόνου, χρησιμοποιώντας ένα site με καθημερινές προσφορές είναι ένας εξαιρετικά εύκολος τρόπος για να μειώσετε άμεσα το κόστος στάθμευσης του αυτοκινήτου σας στο αεροδρόμιο με ελάχιστη ταλαιπωρία ή έρευνα.

Συμβουλή: Να ελέγχετε πάντα τους όρους και τις προϋποθέσεις των προσφορών ή εκπτώσεων και να βεβαιώνεστε ότι ταιριάζουν με τα σχέδιά σας.

4. Χρησιμοποιήστε Μια Online Υπηρεσία

Αν ψάχνετε σε φυλλάδια και ατέλειωτους καταλόγους με υπηρεσίες πάρκινγκ στην Αθήνα, σίγουρα θα χάσετε πολύτιμο χρόνο. Υπάρχουν πολύ απλές φόρμες online, τις οποίες συμπληρώνετε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και οι μηχανές αναζήτησης σας επιστρέφουν τις φθηνότερες λύσεις σύμφωνα με τα κριτήρια σας.

Σχολιάστε