11 Πολύ Απλές Συμβουλές Που Πρέπει Να Θυμόσαστε Στον Ασφαλιστή

Στον ασφαλιστή

Μετά από μερικές απλές συμβουλές και τη λήψη αυτών των μέτρων θα εξασφαλίσει ότι παίρνετε τις χαμηλότερες τιμές που είναι δυνατές στην πολιτική ασφάλισης αυτοκινήτου σας.

Η ασφάλιση αυτοκινήτου μπορεί να προκαλεί σύγχυση και είναι δαπανηρή, οπότε είναι σημαντικό να βρείτε μια καλή συμφωνία μέσα από το Auto Insure Guide. Ο τύπος κάλυψης που αποφασίζετε μπορεί να κάνει μια τεράστια διαφορά στο ποσό των χρημάτων που θα ξοδέψετε τελικά για την ασφάλιση αυτοκινήτων.

1. Αποφύγετε περισσότερα ατυχήματα, πληρώνετε προσοχή στις διασταυρώσεις.

Τα αυτοκινητιστικά ατυχήματα που αφορούν ηλικιωμένους συχνά συμβαίνουν σε διασταυρώσεις. Φροντίστε να κοιτάξετε μπροστά εάν σκοπεύετε να αλλάξετε γρήγορα λωρίδες μετά από μια διασταύρωση.

Δώστε προσοχή στις προστατευμένες λωρίδες αριστεράς στροφής με τα δικά τους βέλη και κρατήστε πάντα τα ελαστικά σας στραμμένα ευθεία μπροστά όταν σταματήσουν, έτσι ώστε ένα ατύχημα πίσω άκρου να μην σας ωθήσει στην αντίθετη κίνηση.

2. Ακολουθήστε τη ροή της κυκλοφορίας. Μετακινήστε το στο ή κοντά στο όριο ταχύτητας.

Η οδήγηση πολύ αργά μπορεί να είναι εξίσου επικίνδυνη με την ταχύτητα, ειδικά όταν εισέρχονται ή εξέρχονται από διασταυρώσεις ή αυτοκινητόδρομους. Μπορεί επίσης να προκαλέσει επικίνδυνη “οδική οργή” σε λιγότερο ασθενούς οδηγούς. Δεν χρειάζεται να είσαι Mario Andretti, αλλά η διατήρηση προς τα δεξιά και ακολουθώντας τη ροή της κυκλοφορίας είναι το ασφαλέστερο στοίχημα.

3. Πολλές παραβιάσεις περιλαμβάνουν την αποτυχία να αποδώσετε το σωστό δρόμο…

την ακατάλληλη στροφή ή τις λανθασμένες αλλαγές της λωρίδας, ώστε να τηρούνται οι νόμοι περί κυκλοφορίας που σχετίζονται με νέα σχέδια κυκλοφορίας.

4. Καθίστε αρκετά ψηλά στο κάθισμά σας…

ώστε να μπορείτε να δείτε τουλάχιστον 10 πόδια μπροστά από το αυτοκίνητό σας, συμβουλεύει την Εθνική Αρχή Ασφάλειας της Οδικής Κυκλοφορίας. Αν το κάθισμα αυτοκινήτου δεν προσαρμόζεται για να το επιτρέψετε, προσθέστε ένα μαξιλάρι. Αυτό θα σας διευκολύνει να βλέπετε τους πεζούς και τους αναβάτες ποδηλάτων και θα μειώνετε τα προβλήματα από την αντανάκλαση των προβολέων τη νύχτα.

5. Μην φοράτε γυαλιά ηλίου ή γυαλιστερά γυαλιά όταν οδηγείτε τη νύχτα.

Για πολλούς παλαιότερους οδηγούς, η νυχτερινή όραση μειώνεται, οπότε η ασφάλεια υπαγορεύει ότι δεν οδηγείτε στο λυκόφως ή μετά το σκοτάδι.

6. Βεβαιωθείτε ότι έχετε μάθει πώς να χειρίζεστε ένα νέο αυτοκίνητο.

Πράγματα όπως τα αντιμπλοκαρίσματα, για παράδειγμα λειτουργούν διαφορετικά σε ολισθηρές καταστάσεις. Εάν ποτέ δεν έχετε οδηγήσει αυτοκίνητο με αντι-κλειδαριές, βεβαιωθείτε ότι έχετε προπονηθεί για σωστή χρήση.

7. Οι ανώτεροι οδηγοί μπορούν να ανανεώσουν τις δεξιότητές τους και τις γνώσεις τους.

Και να αποκτήσουν έκπτωση σε αυτόματη ασφάλιση σε πολλά κράτη κάνοντας μια επαναληπτική πορεία οδήγησης, όπως το οκτάωρο μάθημα “55 Alive” που προσφέρεται από το AARP. Πάνω από τα δύο τρίτα των πολιτειών εκδίδουν εκπτώσεις αυτοκινήτων για τέτοιου είδους μαθήματα, και πολλές ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν εκπτώσεις εθελοντικά.

8. Ψάξτε για αυτοκίνητα με κάτοπτρα οδηγήσεως…

τα οποία σμικρύνουν αυτόματα και φιλτράρουν το φως των προβολέων.

9. Η τεχνολογία των αερόσακων έχει γίνει πιο προηγμένη…

με αισθητήρες που αναπτύσσουν αερόσακους με βάση το βάρος του επιβάτη, μειώνοντας τους τραυματισμούς που σχετίζονται με τον αερόσακο. Ορισμένα καινούργια αυτοκίνητα έχουν πλευρικούς αερόσακους στα καθίσματα ή στο πλαίσιο πόρτας που προσφέρουν καλύτερη προστασία.

10. Εξετάστε την άνεση και την άνεση στο νέο σας αυτοκίνητο.

Οι ζώνες ασφαλείας που ταιριάζουν άνετα στον ώμο σας και χαμηλές στην αγκαλιά σας θα σας κρατήσουν ασφαλέστερες. Το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, το υδραυλικό τιμόνι και τα φρένα ισχύος απαιτούν λιγότερη σωματική προσπάθεια

11. Τελευταίο, αλλά σίγουρα το λιγότερο.

Ελέγξτε για να δείτε ποιες εταιρείες προσφέρουν συγκεκριμένες ‘Ανώτερες Εκπτώσεις’ Ενώ κάνετε αγορές για τα καλύτερα ποσοστά ασφάλισης αυτοκινήτου είναι σημαντική, ποια ασφαλιστική εταιρεία επιλέγετε μπορεί να εξαρτάται από το πώς μεταχειρίζονται τους ανώτερους οδηγούς. Θα έχετε τις καλύτερες τιμές τους εάν είστε υγιείς και οδηγείτε ένα ασφαλές, σύγχρονο όχημα.