Τι Πρέπει Να Γνωρίζετε Για Την Ασφάλιση Αγροτικών Οχημάτων

Η ασφάλιση αυτοκινήτων των αγροτών είναι μια πολύ μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία που προσφέρει όλα τα είδη κάλυψης, συμπεριλαμβανομένης της ασφάλισης αυτοκινήτου. Τα ασφαλιστήρια συμβόλαια καλύπτουν πολλά πράγματα σχετικά με την ασφάλιση των οχημάτων.

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι κάλυψης αυτόματης ασφάλισης, όπως σύγκρουση, πλήρης, εκπεστέος και μια μεγάλη ποικιλία που συνεχίζεται και επάνω. Η ασφαλιστική εταιρεία αγροτών αυτοκινήτων καλύπτει όλα τα σχετικά με τα οχήματα.

Αγροτικό Όχημα

Όταν έχετε κάλυψη από σύγκρουση, βασικά καλύπτει ζημιά στο όχημά σας που προκαλείται από το χτύπημα άλλου οχήματος ή αντικειμένου. Αυτό σημαίνει ότι θα σας επιστραφεί από την ασφάλιση αυτοκινήτων του Farmers το ποσό που απαιτείται για την επισκευή ή την αντικατάσταση του κατεστραμμένου σας οχήματος. Αυτή η ασφαλιστική κάλυψη των αγροτών είναι στάνταρ όταν μισθώσετε ένα όχημα ή πληρώνετε ένα δάνειο σε αυτό.

Εάν έχετε μια σύγκρουση και είναι δικό σας λάθος, τότε η υλική ζημιά καλύπτει την ασφάλιση της ευθύνης των αγροτών σας για τη ζημιά που προκλήθηκε στην ιδιοκτησία κάποιου άλλου. Ένα αυτοκίνητο, σπίτι ή φράχτη ή οτιδήποτε άλλο θεωρείται ιδιοκτησία κάποιου άλλου και καλύπτεται από το παρόν τμήμα της ασφάλισης αυτοκινήτων των γεωργών.

Η ολοκληρωμένη κάλυψη με την ασφάλιση αυτοκινήτων των γεωργών συνήθως καλύπτει πράγματα όπως πυρκαγιά, πτώση αντικειμένων, ταραχές, καταιγίδες, σεισμοί, πλημμύρες, συγκρούσεις με ζώα ή άλλα φυσικά φαινόμενα.

Αυτό περιλαμβάνει συνήθως μια έκπτωση που απαιτείται επίσης αν μισθώσετε το όχημά σας ή οφείλετε χρήματα σε αυτό. Μια έκπτωση με την ασφάλιση αυτοκινήτων του Farmers απαιτεί να πληρώσετε ένα μέρος των ζημιών. Για παράδειγμα, στην περίπτωση ενός φτερούγας που κοστίζει $ 1100.00, θα πρέπει να πληρώσετε ένα συγκεκριμένο ποσό αυτού του κόστους μόνοι σας.

Η ασφάλιση αυτοκινήτων των αγροτών προσφέρει επίσης κάλυψη μη ασφαλισμένου οδηγού.

Αυτή η ασφάλεια αυτοκινήτου προστατεύει εσάς, τα μέλη της οικογένειάς σας και τους επιβάτες σας. Αν έχετε ατύχημα με κάποιον που δεν έχει ασφάλιση αυτοκινήτου ή κάποιον που είναι ασφαλισμένος Ασφάλειες αυτοκινήτου Οι αγρότες προστατεύουν εσάς και τους, εάν υπάρχει τραυματισμός.

Το ίδιο ισχύει και αν πρόκειται για πρόγραμμα οδήγησης με επιτυχία.

Αυτή η ασφάλιση ισχύει και για εσάς ή τα μέλη του νοικοκυριού σας αν είστε θύμα ατυχήματος πεζού. Αυτή η ασφάλιση αυτοκινήτου θα καταβάλει ιατρικό κόστος, χαμένους μισθούς και πόνο και πόνο. Αν βρίσκεστε σε ατύχημα, έχετε αρκετές ανησυχίες για την προσπάθεια ανάκτησης, οπότε αφήστε την ασφαλιστική εταιρεία να ανησυχεί για την πληρωμή των λογαριασμών.

Η ασφάλιση αυτοκινήτων των αγροτών καλύπτει πολλές διαφορετικές υποχρεώσεις, αλλά πρέπει να σιγουρευτείτε ότι γνωρίζετε ποιες από τις οποίες χρειάζεστε και θέλετε πριν να καταργήσετε την πολιτική σας.

  1. Auto Insurance Coverage with Farmers Insurance
  2. Farmers Insurance Review 2018: Complaints, Ratings and Coverage 
  3. Farmers auto insurance review | finder.com
  4. https://www.autoinsureguide.com/asfaleies-voreia-irlandia/
  5. https://www.autoinsureguide.com/ofeli-apo-thn-asfalisi/