Συγκρίνετε Τις Ασφαλιστικές Εταιρείες Προτού Δεσμευτείτε

Βρίσκοντας αυτόματη προσφορές online ασφάλισης είναι εύκολο, αλλά η εύρεση των φθηνότερων ποσοστών ασφάλισης αυτοκινήτων μπορεί να είναι περισσότερο μια πρόκληση. Για να πάρετε τα χαμηλότερα αποσπάσματα, ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές για να σας βοηθήσουν να βρείτε τρόπους για να κόψετε πιθανώς εκατοντάδες από τα auto insurance quotes σας.

Συγκρίνετε Τις Ασφαλιστικές Εταιρείες1. Δώστε τους τα στοιχεία – Εάν δεν παρέχετε πληροφορίες σχετικά με τον ταχυδρομικό σας κωδικό, την οικογενειακή κατάσταση, τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του αυτοκινήτου και τα ετήσια δρομολόγια μετ ‘εμποδίων, οι ασφαλιστικές εταιρείες από προεπιλογή θα σας παραθέσουν υψηλότερο ποσοστό αυτόματης ασφάλισης. Παρέχετε όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες για να βεβαιωθείτε ότι λαμβάνετε κάθε έκπτωση που δικαιούστε.

2. Shop γύρω – Τα ποσοστά αυτόματης ασφάλισης μπορούν να ποικίλουν έως και 300% μεταξύ εταιρειών για την ίδια κάλυψη. Μπορείτε να εξοικονομήσετε εκατοντάδες ευρώ ετησίως, συγκρίνοντας τις τιμές μεταξύ των εταιρειών. Μην ξεχάσετε να ελέγξετε την τρέχουσα ασφαλιστική σας εταιρεία, μπορεί να έχουν χαμηλότερα τέλη για νέους πελάτες που μπορεί να είστε σε θέση να διαπραγματευτείτε μόνοι σας.

3. Αυξήστε την έκπτωση – Τα υψηλότερα έκτακτα ποσά ισούνται με τα χαμηλότερα ασφάλιστρα. Για παράδειγμα, η αύξηση της έκπτωσής σας από ευρώ 250 σε 500, μπορεί να σας εξοικονομήσει εκατό δολάρια ή και περισσότερο στην ετήσια ασφάλισή σας. Ωστόσο, σχεδιάστε να έχετε πρόσθετους οικονομικούς πόρους για να καλύψετε την έκπτωση σε περίπτωση ατυχήματος.

4. Κόψτε τα μίλια που οδηγείτε – Για τους οδηγούς που ταξιδεύουν κατά μέσο όρο 40 μίλια ή λιγότερο ημερησίως, μπορούν να επωφεληθούν από τις μειωμένες χιλιομετρικές εκπτώσεις με τις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες. Εξετάστε το carpooling ή τη δημόσια συγκοινωνία μερικές ημέρες την εβδομάδα για να μειώσετε το χιλιομετρικό σας όχημα για να δικαιούστε την έκπτωση. Με την πτήση ή τη λήψη τρένου για διακοπές αντί για οδήγηση, μπορείτε να μειώσετε περαιτέρω τα μίλια στο αυτοκίνητό σας.

5. Switch drivers – Για τα παντρεμένα ζευγάρια, συγκρίνετε τις προσφορές ασφάλισης μεταξύ του αρσενικού ως κύριου οδηγού και της γυναίκας ως κύριου οδηγού. Μπορείτε να πάρετε μια χαμηλότερη προσφορά αν η γυναίκα είναι ασφαλισμένη σε ένα φορτηγό και το αρσενικό είναι ασφαλισμένο στο minivan. Οι έφηβοι θα πρέπει επίσης να είναι ασφαλισμένοι σε ασφαλέστερα αυτοκίνητα, όπως το οικογενειακό sedan, και όχι ένα σπορ αυτοκίνητο.

6. Προσθέστε μια αντικλεπτική συσκευή – Με την εγκατάσταση συναγερμών αυτοκινήτου ή ένα σύστημα παρακολούθησης στο αυτοκίνητό σας, θα πάρετε μια έκπτωση από τις εταιρείες αυτόματης ασφάλισης. Δεδομένου ότι οι αντικλεπτικές συσκευές μειώνουν τον κίνδυνο κλοπής του αυτοκινήτου σας, οι ασφαλιστικές εταιρείες μεταφέρουν τις αποταμιεύσεις σε εσάς. Μια πιστοποιημένη κλάδος αμυντικής οδήγησης μπορεί επίσης να μειώσει την ασφάλισή σας για τρία χρόνια με τις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες.